Obtine un DISCOUNT DE 10% pentru comanda ta!

Convinge-ti 10 prieteni sa ne viziteze site-ul si vei beneficia de o reducere de 10% la comanda efectuata !

Bijuterii fantezie > Genti de seara
Pagina 1
Poseta tip plic din lac de culoare neagra, poseta mai are si un lant metalic detasabil in lungime de 120 cm.
Disponibil: Nu
Cod: geant055
Pret: 35 lei
Geanta de gala de culoare visinie din lac. Dimensiunea lantului detasabil 120 cm. Sistemul de inchidere este format dintr-o inchizatoarea metalica. Pentru a vizualiza mai multe modele si culori dati click pe categoria GENTI DE OCAZIE.
Disponibil: Da
Cod: geant059
Pret: 35 lei
Geanta de seara rotunda de culoare alba. Inchizatoarea este formata din din doua bilute metalice. Pentru a vizualiza si alte genti de seara acceseaza categoria GENTI DE OCAZIE.
Disponibil: Nu
Cod: geant067
Pret: 35 lei
Geanta de seara rotunda de culoare neagra din lac. Inchizatoarea este formata din din doua bilute metalice. Pentru a vizualiza si restul gamei de genti de seara acceseaza categoria GENTI DE OCAZIE.
Disponibil: Da
Cod: geant068
Pret: 35 lei
Geanta de gala dreptunghiulara. Culoare: auriu. Dimensiuni 18x9 cm. Geanta este prevazuta cu sistem de inchidere cu capsa. Dimensiunea lantului detasabil 120 cm. Mai multe modele si culori de genti de seara gasiti in categoria GENTI DE OCAZIE.
Disponibil: Nu
Cod: geanta021
Pret: 35 lei
Geanta de seara din satin decorata cu margele si paiete. Sistemul de inchidere este format din doua bilute metalice. Culoare: verde. Dimensiuni 25x10 cm.
Disponibil: Da
Cod: geanta024
Pret: 45 lei